Sztárok

VV Vivi elmegátlóval védi magát az ufóktól

VV Vivien ismét nem hazudtolta meg magát. Mint kiderült, ő igazi ufószakértő, még elmegátlót is készített, hogy megvédje magát a földönkívüliektől. Mi nem vagyunk benne biztosak, hogy valóban szükség volt rá...

 VV Vivi elmondta, hogy ő tényleg mélységesen hisz az ufókban és abban, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Ezért készített egy valódi elmegátló sisakot. És a biztonság kedvéért csinált egy mikrofont is alufóliából, mert ő mint szakértő tudja, hogy a magas frekvenciával el lehet űzni a földönkívülieket… Hát mit ne mondjunk, tényleg igazán hatásos az az elmegátló….

VV Vivi elmegátlóval védi magát az ufóktól

 VV Vivien méltó beszélgetőtársat talált VV Dina személyében, alaposan megtárgyalták a jó és rossz ufók témáját, de az ufóláz egyébként az egész Való Világ-villába beférkőzött. Már mindenki alufóliával a fején járkált, és egy verset is írtak a gonosz földönkívülieknek, mert fontosnak tartották, hogy közöljék velük, a látszat ellenére a villa nem egy csészealj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top