Sztárok

Judyéknál jöhet a második baba

42 éves, de állítja, hogy egyáltalán nem idős ahhoz, hogy szüljön. Judy régóta tudja, hogy kislánya kistestvért szeretne.

Sőt a decemberben ötödik születésnapját ünneplő Maja az óvodában már azt híreszteli, hogy hamarosan testvére születik, ezért a szülők az édesanyját kérdezgetik, hogy mikor jön a második baba. Judy ilyenkor közli, hogy kikerekedett a nyáron, de szó nincs arról, hogy terhes lenne.

Az énekesnő a FEM3 műsorában beszélt a negédes Berki Krisztiánnak arról, hogy anno azt mondta, majd akkor lesz kistestvér, ha túl lesz a “kerek születésnapján”, később pedig tisztázta, hogy ez alatt a negyvenediket érti. Judy (akinek nemrég Erdélyi Mónika leüvöltötte a haját) éppen 42 éves, az orvosa pedig azt mondta neki (miután megkérdezte tőle), hogy 46 éves koráig nyugodtan szülhet még egy gyereket. Mint kiderült, ő már holnap menne is a szülőszobára, mert egy, neki van testvére, és nagyon szereti őt, azaz tudja, milyen kellemes dolog ez, kettő, szerinte a kislánya az a típus, akinek kell egy húg. Judy csak azt nem érti, hogy párja miért vacillál, mert neki is van tesója, sőt egyből kettő, és jó is a viszonyuk.

Judy 1974. október 30-án született. Ugyanebben az évben alakult meg New Yorkban a Ramones (a könnyűzene történetének egyik legnagyobb hatású zenekara), melynek egyik alapműve a Judy is a Punk. Az énekesnő és a dal között nincsen összefüggés.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top