Sztárok

Sylvester Stallone alányúlt Kate Hudsonnak

Sőt, az Egyesült Királyság egykori miniszterelnöke, Tony Blair is részt vett a buliban. Kate Hudson csak mosolygott, mint aki nem is érti, hogy mi történik vele.

“Fogalmam sincs, hogy történt… de megtörtént” – kommentálta a történteket Kate Hudson, miután egy hollywoodi muriban a politikus, az akciósztár és a világhírű Cirque de Soleil cirkusz két tagja kapott fel egy kép erejéig. Valahogy így:

A jelenetet Sylvester Stallone sem hagyta közlés nélkül, ugyanezt a képet ő is megosztotta az Instagramon, a posztban kulturáltan ajnározva kollégáit. Valahogy így: “A szupertehetséges Kate Hudsont tartom a Cirque the Soleil két erős kezű tagjával, és Anglia (sic!) egykori miniszterelnökével, Tony Blairrel.”

A partit egy hírhedt hollywoodi ügynöknél, bizonyos Michael Kivesnál tartották, aki Hudsonnek is Stallonénak is dolgozik, a Cirque de Soleil-tagok pedig az ő hívására érkeztek. Stallonét lenyűgözte a két férfi ereje, egy videót is megosztott esti produkciójukról. Íme:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top