Sztárok

A Konyhafőnök versenyzője, Gábor kiakadt társára

Ha a főzésről van szó, minden versenyző a tökéletességre törekszik, hiszen a Konyhafőnökben nagy a tét. Érzi ezt Gábor is, aki ki is akadt a versenyzőtársára.

Ez a Konyhafőnök nemcsak az új zsűri miatt más, de a versenyzők is sokkal jobban érzik, mi a tét, s ahogy azt megszokhattuk, egyre nagyobb a követelmény műsorról műsorra. Ez a feszültség pedig látható.

Torják Gábor az RTL Klub műsorának túlpörgős versenyzője, amikor Péterrel kellett egy csapatban dolgoznia, a következő szavakkal biztatta: “Nyomjad már! A nőket simogatjuk így!”

A Konyhafőnök versenyzője Gábor kiakadt társára

Gábort arról kérdeztük, hogy mindig ilyen vehemenciával vág-e bele a főzésbe. “Mivel A Konyhafőnökben időre kellett dolgozni, egyszerre több dolgot kell csinálnom. Nyilván ez a tévé képernyőjén kapkodásnak tűnt. Amikor Péterrel kellett közösen megalkotni az ételeket, az különösen nehéz volt, mert életemben először főztem csapatban, ráadásul időre és hirtelen meg kellett szoknom, hogy a társamnak más a ritmusa. Amikor pedig azt tapasztaltam, hogy kicsúszunk az időből, be kellett vetnem a humort, és azért biztattam ilyen vicces mondatokkal Pétert” – nevetett Gábor, aki otthon egyéves kislányát és feleségét mindig elkápráztatja a főzőtudományával.

“Száz alkalomból kilencvenkilencszer én főzök, a feleségemre pedig marad az elpakolás és a mosogatás. Ám ez így teljesen rendben van, mert nálunk tökéletesen működik a munkamegosztás.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top