Sztárok

Fiút vagy lányt vár Mila Kunis? Megvan a válasz

Találgatni már találgattak a lapok, de hivatalos bejelentés még nem történt. Mila Kunis és Ashton Kutcher a második gyermeküket várják, és most már tudni, hogy a baba milyen nemű lesz.

A Life&Style exkluzív információra hivatkozva azt írja, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeke év végén születik meg, és fiú lesz. A bennfentes a lapnak elárulta, hogy a páros nem is lehetne boldogabb, mivel kétéves kislányuk, Wyatt mellé mindenképpen fiút akartak. “Habár mindenkinek azt mondták, hogy két lánnyal is boldogak lennének, valójában abban reménykedtek, hogy fiuk születik.”

A páros ritkán beszél a magánéletéről, de akad néhány kedves ismerős, aki kiteregeti a sajtónak az otthoni pletykákat, például azt, hogy Ashton anyukája küldött már a következő unokájának egy kék takarót és egy kék rugdalózót.

Mila Kunis legutóbb akkor került be a hírfolyamba, amikor egy amerikai show-műsorban elárulta, hogy Ashton Kutchernek mekkora a pénisze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top