Sztárok

Istenes Bence Iszak Eszterrel készül a Cometre

Egy év kimaradt, de idén visszatér a Comet-díjátadó gála, és egyre több részlet derül ki. Most azt tudtuk meg, hogy Istenes Bence Iszak Eszterrel készül a nagy estére.

November 25-én, egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó, az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a díjátadó gálát. 

Korábban már bejelentették a Comet-jelölteket, kilenc kategóriában öt-öt sztárt, többek között Majka, ByeAlex, Tóth Gabi, Radics Gigi és Ónodi Eszter is az esélyesek között van. Social Media kategóriában pedig az egyik jelölt Istenes Bence

Azt még nem tudni, megnyeri-e a díjat, az viszont biztos, hogy Istenes Bence más feladatot is kapott: bejelentették, hogy a Cometen Iszak Eszter műsorvezetőtársa lesz.  

“Nagyon örülök, hogy újra Cometet vezethetek. Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja, nagyon jó emlékeim vannak a díjátadóról, ami igazából egy óriási nagy buli is. Látva azt, hogy a jelöltek között van jó pár barátom, biztos, hogy most is hatalmas hangulat lesz a színpadon, vagyis lesz csibészség bőven” – árulta el Istenes Bence a bejelentés kapcsán.

A Comet 2016 jelöltekre november 23-ig továbbra is lehet voksolni a www.comet2016.hu oldalon. A szavazók között pedig a november 25-ei díjátadóra szóló belépőket sorsolnak ki a szervezők a szavazás lezárása után. Az eseményről folyamatosan frissülő információk érhetők el a weboldalon kívül a gála Facebook- és Instagram-oldalán is.

Istenes Bence Iszak Esztivel készül a Cometre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top