Sztárok

Fegyveresek rabolták ki Kim Kardashiant Párizsban

Öt fegyveres kellett ahhoz, hogy kirabolják a világ legismertebb fenekének tulajdonosát. Kim Kardashiantól 10 millió euró értékű ékszert zsákmányoltak a rablók hétfő hajnalban.

Kim Kardashian épp a párizsi divathét miatt érkezett a francia fővárosba és szállt meg egy kifejezetten gazdagoknak szánt luxushotelben, ahol már 2014-ben is eltöltött néhány napot. A francia rendőrség szerint az öt fegyveres hajnali háromkor rontott rá Kanye West feleségére, akit megkötöztek és bezárták a fürdőszobába. A símaszkot és rendőrségi feliratokkal ellátott kabátot viselő támadók ezután elvitték Kim Kardashian ékszerdobozát, benne 5-6 millió euró értékű ékszerekkel és egy négymillió euró értékű gyűrűt.

Az incidenst Kim Kardashian szóvivője is megerősítette: Kardashian “fizikailag sértetlen, de nagyon megrázták a történtek”. Kanye West épp koncertet adott New Yorkban és a színpadon érte hír, amit családi vészhelyzetre hivatkozva félbe is hagyott.

Olvass még Kim Kardashianról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top