Sztárok

Majka újra beszólt Ördög Nórának

Folytatódik a képernyőn a harc Majka és Ördög Nóra között. Majka ezúttal a Sztárban sztárban hozta szóba Ördög Nórát és az ő fizetését...

Az egész azzal kezdődött, hogy a Star Academy élő adása alatt Ördög Nóra beszólt Majkának, amikor a műsorvezető távol volt. Természetesen Majka válaszára sem kellett sokat várni, aztán pedig Ördög Nóra üzent Majkának egy pólófelirattal… Várható volt, hogy ez sem marad majd válasz nélkül. Majka a Sztárban sztárban ragadta meg az alkalmat, hogy ugrassa egy kicsit a kolléganőjét.

Majka kifecsegte, mennyit keres Ördög Nóra

Bár az egészet Hajós András kezdte. Miután Veréb Tamás elénekelte Adele Hello című dalát, Hajós András így szólt: “Gondolkoztam azon, hogy mitől van ennek a dalnak 1,7 milliárd kattintottsága a neten. Gyakorlatilag az több, mint amibe a Star Academy került…”

“Csak a pontosítás végett: többe került a Star Academy, mert Ördög Nóri kapott 1,6-ot” – ragadta meg az alkalmat Majka a kontrázásra.

Majka kifecsegte, mennyit keres Ördög Nóra

Veréb Tamás egyébként szereti ezt a dalt, érti, hogy miért nézték meg ennyien az eredetit. Nektek hogy tetszett Veréb Tamás produkciója? Itt visszanézhetitek, a zsűri véleményével együtt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top