Sztárok

Konyhafőnök játékosát megrendelheted magadnak

Sok mindent tudunk már házhoz rendelni, Pintér Mónika szolgáltatása azonban viszonylag újdonság itthon. A Konyhafőnök játékosa most a versenyben is megmutathatja a leleményességét.

Talán már hallottál róla, hogy léteznek privát szakácsok, akiket házhoz lehet rendelni, talán újdonság, hogy létezik ilyen szolgáltatás is, most mindenesetre megismerhetsz egyet. A Konyhafőnökben ma este mutatkozott be Pintér Mónika.

Konyhafőnök játékosát megrendelheted magadnak

“Egy ideje nem Magyarországon, hanem Dél-Franciaországban élek és autodidakta szakács vagyok, és magánháztartásokban dolgozom, a lustáknak én készítem a menüt. Szezonokat szoktam csinálni például a cannes-i filmfesztiválon” – mesélte megrendelhető szakácsnő, aki a Konyhafőnök zsűrijének bizonyított az első napon. 

Konyhafőnök játékosát megrendelheted magadnak

Bár biztosan sokan vannak, akik nem tudják elképzelni, hogyan is működik ez, noha már Magyarországon is létezik ilyen. Akár összejövetelekre, családi rendezvényekre is igényelhetünk segítséget. Persze érthető, ha valaki nem akar egy idegent a konyhába engedni, pedig felesleges aggódni.

Konyhafőnök játékosát megrendelheted magadnak

Még több olvasnivaló a Konyhafőnökről:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top