Sztárok

Somló özvegye: Tamás tudott a szeretőmről

24 évig élt együtt Somló Tamás és párja, Gyöngyvér, aki most a zenész halála után elárulta, hogy milyen különleges kapcsolatuk volt. Még a párja szeretőjét is ismerte Somló.

Mindvégig a betegágya mellett volt, és szívvel-lélekkel ápolta Somló Tamást Csuflák, ahogyan a zenész a lánya anyját nevezte. Igazi “somlós” kapcsolat volt Gyöngyvér és Somló Tamás között, az asszony a Story magazinnak mesélt most részleteket.

“Tizenöt évig egy párként éltünk, amikor Tomi elengedett engem” – emlékszik vissza Gyöngyvér, aki szerint azért alakult így a kapcsolata a zenésszel, mert ő még egy gyereket akart, de Somló már túl öregnek érezte magát egy újabb babához.

“Lett is akkor egy kapcsolatom, a férfit Tamás is ismerte, és elfogadta. Négyesben, a lányunkkal is nyaraltunk együtt, mentünk mindenfelé. Tamás amolyan “somlós” eleganciával, természetességgel kezelte a helyzetet, senkinek sem volt kellemetlen.”

Somló Tamás három hónapja ment el, és nagy űrt hagyott maga után, pedig a zenész mindvégig próbálta felkészíteni a párját a változásra. “Tamás nagyon szerette volna, hogy a halála után ne maradjak egyedül.”

Hogyan alakult azóta Gyöngyvér és lánya, Lili élete? Erről a Storynak meséltek részletesen.

Somló Tamás özvegye: Tomi tudott a szeretőmről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top