Sztárok

Megszólalt a Németországba költözésről Csobot Adél

Csobot Adél beszélt arról, hogyan fogadta Istenes Bence ötletét, hogy költözzenek Németországba, és arról is, hogyan képzeli el a külföldi életet, amire hamarosan elkezd majd készülni.

Istenes Bence nemrég bejelentette, hogy jövőre Németországba költözik a családjával. Párja, Csobot Adél a kezdetektől támogatta mindenben. “Még nem tudjuk a pontos dátumot, de jövőre szeretnénk költözni, kíváncsian várom, hogyan fogjuk magunkat érezni. Bence nyilván komfortosabban, hiszen fiatal korában éveket élt kint. Nekem akadnak problémáim még a német nyelvvel, de hamarosan elkezdek kitartóan tanulni. Vágyom az új impulzusokra, kiszakadni abból, amiben eddig éltünk. Régóta vágytunk arra Bencével, hogy új dolgokat próbáljunk ki egy új országban – mondta el a Borsnak Csobot Adél, aki a terveiről is mesélt. Az is elképzelhető, hogy belevágok Németországban is a karrierépítésbe, de tehetségkutatóban már nem próbálkoznék. Viszont egyikünk sem szeretne semmit megszakítani az itthoni munkái közül, mindketten haza fogunk járni, ha szükség lesz ránk. Nekem a színház nagyon fontos, azt semmiképpen nem szeretném itt hagyni. Biztos, hogy áldozatokkal és kompromisszumokkal fog járni ez az időszak, de egy család vagyunk, közösen hoztuk meg ezt a döntést, ezt is megoldjuk.”

Megszólalt a Németországba költözésről Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top