Sztárok

Vutjiy Tvrtko külföldre költözött

Hetek óta nem lehet elérni, sokan aggódtak érte. Vujity Tvrtko úgy döntött, hogy egy másik országban folytatja.

Júniusban még arról szóltak a hírek, hogy Vujity Tvrtko és családja Angliába költöznek, mivel a tévés egykor válogatott kosárlabdázó felesége, Zsolnay Gyöngyi ott kap edzői állást. “Gyöngyi az elmúlt tizenhét évben mindent megtett értem, amiért végtelenül hálás vagyok, és természetes, hogy ahogy eddig is, mindenben támogatom, hogy megvalósíthassa álmait” – nyilatkozta akkor a TV2-nek februárban egy Linda-idézettel búcsút intő sztárriporter.

A terv megváltozhatott. A Blikk szerint Vujity Tvrtko a családjával az Egyesült Államokba költözött. A lap megjegyzi, hogy a sztár Facebook-oldala folyamatosan frissül, de friss magyarországi képek, új események, így előadások tervezett dátumai sem szerepelnek rajta. Hozzáteszik, hogy megszerezték Tvrtko új könyve, a Túl minden határon kéziratát, és ebből kiderül, hogy Tvrtko Amerikában él, gyermekei ott járnak iskolába, az egyik fiának neve pedig már egy iskolai kosárcsapat játékoslistáján is szerepel. Megkeresték Tvrtkót is, aki, ahogy mondani szokás: nem erősítette meg, és nem is cáfolta a híreszteléseket. Ezt írta:

Tisztelt Szerkesztőség! Köszönöm érdeklődésüket. Hamarosan válaszolok feltett kérdéseikre, de most az egyik fiam meccséről a másikéra rohanok. Barátsággal: Tvrtko.

(címlapkép: Tvrtko Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top