Sztárok

Dráma van: válik Nicole Kidman és Keith Urban?

Szomorú hírek láttak napvilágot, melyek arról szólnak, hogy Nicole Kidman és Keith Urban tízéves házasságának lőttek. Azt mondják, hogy az exalkesz zenésznél telt be a pohár.

Nicole Kidman és Keith Urban júniusban ünnepelték a tizedik házassági évfordulójukat. Akkor még olyan színvonalon ment a cukiskodás, hogy ha az ide biggyeszett interjút átöntenénk egy szimpla üzenetváltásba, tobzódna a szívecskés macskáktól és a gülüszemű emoticonoktól.

Keith Urban az interjúban kijelentette, hogy tíz éve házasok már, de ez hollywoodi mércével inkább harmincnak számít. Tíz év (mármint harminc) nem kevés, főleg ha figyelembe vesszük, hogy ez a románc dúskált az eseményekben. Alkoholizmus, drogfüggőség, rehabilitáció (ezt az inget Kidman nem viseli), plusz a gyerekvállalás (ez kettejük döntése), tehát absztinencia + gyerekek = boldogság. Ami nem tart örökké, ugyanis:

boldogság – kényszeresség = boldogtalanság.

Nicole Kidmanről az a hír járja, hogy teljesítménykényszeres, meg amúgy is kényszeres, értsd: nem szereti, ha a tervezett napirendjét bármi is megdönti, és szeret uralkodni másokon. Úgynevezett bennfentesek állítják, hogy Urbannek ebből lett elege, mert úgy érezte, hogy szabályozva volt. A lehetséges válást néhány amerikai bulvárlap ezekre az úgynevezett bennfentesekre hivatkozva írta meg, majd miután Urban nem jelent meg Kidmannel néhány rendezvényen, nagyjából biztosra vették, hogy ennek a kapcsolatnak úgy lesz vége, ahogy a Jolie–Pitt, vagy éppen a Sarka–Hajdú frigynek. Annyi a különbség, hogy eddig Urban és Kidman sem cáfolta meg a pletykát, illetve nem is erősítette meg azt.

Itt még boldogság volt. Fotó: Urban Facebook
Itt még boldogság volt. Fotó: Urban Facebook

Sikerült? Nem sikerült?

2015-ben Nicole Kidman azt nyilatkozta az Elle-nek, hogy szereti a spontán döntéseket, és nem igazán ismerték egymást, amikor Urbannel összeházasodtak, de úgy vélte, majd megismerkednek, ha már egy fedél alatt lesznek. Lehet, hogy ez nem jött össze, de az is lehet, hogy összejött.

(via HNGN, Hofmag)

Csak szólunk, hogy pár napja Nicole Kidman bugyiig kivágott ruhában grasszált.

UPDATE: A Gossipcop meg közben azt írja egy másik úgynevezett bennfentesre hivatkozva, hogy ez az egész sztori nem igaz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top