Sztárok

Egy vita miatt kórházba került Pumped Gabo párja

Féltékenységből indult Gabo és Ági vitája, aminek kórház lett a vége. Az ok: egy másik nő! A cikkből kiderül, mi történt, minkét fél álláspontja megismerhető.

Aggasztó bejegyzés jelent meg hétfő este Sebestyén Ágnes oldalán: Pumped Gabo szerelme arról tájékoztatta az ismerőseit, kórházba került. Később mindenkit azzal nyugtatott, csak zúzódásai vannak.

Mint később kiderült Gabónak és egy komoly vitának is köze volt ahhoz, hogy kórházba került, ahonnan mindketten nyilatkoztak a Borsnak.

“Egy régebbi barátnőmmel találkoztam, és úgy volt, hogy bulizni megyünk. Amikor hazajöttem átöltözni, akkor ért ide Ági. Verte az ajtót, folyamatosan nyomta a csengőt, nagyon kellemetlen volt. De nem azért jött fel a lány, hogy bármit is csináljunk” – mondta Pumped Gabó.

“Az lett volna a bizonyíték, hogy nem csináltok semmit, ha kinyitod! – vette át a szót Ági. – Azt mondta, egy barátjával megy bulizni. Felhívtam a srácot, aki azonban otthon volt és aludt. Ezért mentem át Gabóhoz. Nem nyitott az ajtót.”

De hogyan lettek Áginak Zúzódásai? “Ordított, ütlegelt, szidott, majd köpködött. Amikor belelovalta magát, valóban volt egy pont, amikor le kellett fognom a kezét. Ekkor sérülhetett meg az orra” – mondta Pumped Gabo. “Érzékeny az orrom, többször műtötték, aggódtam, nem történt-e baja. Ezért is mentem kórházba. Lehet, hogy ezt túllihegtem picit” – ismerte be Ági.

 

Egy vita miatt kórházba került Pumped Gabo párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top