Sztárok

Ők lépnek fel az idei Comet-gálán

Nem kell tovább izgulni azon, hogy kik fognak fellépni a 2016-os Comet-gálán. A ma esti Fókuszban a gála két házigazdája, Iszak Eszter és Istenes Bence elárulta az este sztárfellépőinek nevét.

Már tudjuk, hogy kik azok a sztárok, akik fellépnek az idei Cometen. A fellépők névsorát a Comet két házigazdája, Iszak Eszter és Istenes Bence mutatták be az RTL Klubon, a ma esti Fókuszban. S hogy kik lesznek a fellépők?

A Margaret Island biztosan ott lesz a gálán, ugyanis ők az év felfedezettjei, ezért ott a helyük a színpadon. Fellép még Fluor Tomi és Diaz a Wellhellóval, akiknek az elmúlt két évben minden összejött, csak díjat nem sikerült nyerniük. Talán majd most. Énekel egyet Freddie is, aki az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte az országot, és nagy eséllyel pályázik a kategóriagyőzelemre a Cometen is.

Zenél még a gálán Gáspár Laci is, fellép Puskás Peti zenekara, a The Biebers, de ha már az X-Faktor zsűrijénél tartunk, akkor ott lesz ByeAlex és zenekara, és persze Tóth Gabi is. Láthatunk egy produkciót az X-Faktor 2014-es győztesétől, Tóth Anditól is, de megmutatja magát a mostanság kevés fellépést vállaló Király Viktor is.

Az idei lesz a 15. Comet, ahol rengeteg újítást vezettek be az elmúlt évekhez képest. Egy 10 fős jelölőbizottság állította össze a kategóriánkénti öt jelölt listáját, rájuk pedig a Comet oldalán szavazhat a közönség még november 23-ig. A győzteseket a november 25-én tartott Comet-gálán hirdetik ki. 

Olvass még a Cometről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top