Sztárok

Rákot diagnosztizáltak Michael Bublé kisfiánál

Rákot diagnosztizáltak az orvosok a híres énekes, Michael Bublé hároméves kisfiánál. A szomorú hírről feleségével közösen számoltak be a Facebookon.

Igen szomorú bejelentést tett Michael Bublé és felesége Luisiana Lopilato. A Hello! magazin hozta le a hírt, hogy a bársonyos hangú sanzonénekes hároméves kisfia Noah rákos. A pár Michael Bublé hivatalos Facebook oldalán erősítette meg az információt, hogy idősebb fiúknál rákot diagnosztizáltak az orvosok, és a kis Noah-t az Egyesült Államokban kezelik. Azt is írják, hogy mivel  mindig is a családjukat és a gyerekeket tartották szem előtt, ezért karrierjük helyett Noah gyógyulására koncentrálnak mindketten. Azt kérik a rajongóktól, hogy imádkozzanak értük, de tartsák tiszteletben a magánszférájukat.

 “Hosszú utazás előtt állunk, és reméljük hogy a család,  a barátok és a rajongók támogatásával meg fogjuk nyerni ezt a csatát, ha Isten is úgy akarja” – zárják a szomorú tájékoztatót a szülők.

A most 41 éves Michael Bublé korábban nyilatkozott arról, hogy sajnálja, amiért ilyen későn vállalt gyermekeket. A kis Noha 2013-ban született, öccse Elias pedig januárban jött a világra. A család szerette megosztani rajongóikkal a gyerekekkel közös fényképeiket.

Michael Bublé a hír bejelentése előtt már elkezdte a próbáit a jövő évi koncertjeire, hivatalos oldalán még semmi jele nem látható annak, hogy módosította volna a fellépések időpontjait. 

Olvass még Michael Bubléról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top