Sztárok

Tóth Vera a plasztikai műtétjéről mesél

Az idei évben sokat hallottunk már Tóth Vera mesés fogyásáról, de még közel sincs vége az énekesnő megpróbáltatásainak. A plasztikai műtét egy újabb komoly döntés.

Tóth Vera 50 kilós fogyása már nem álom többé, az orvosa szerint ez a cél reális. Jelenleg már 33 kilónál tart, és egyre csak fogy. A gyomorszűkítő műtét óta  az énekesnő életmódot váltott, nemcsak az étkezésén változtatott, hanem edzeni is elkezdett. 

Ám bármennyire keményen küzd, mindent nem tud megoldani a sport sem. “Nyilvánvalóan vannak a testemen olyan területek, ahonnan műtéttel kell majd eltávolítani a megnyúlt bőrréteget. Ezért felkerestem egy orvost, és a konzultáció óta még tudatosabban edzek, hiszen nem mindegy, milyen edzettségi állapotban leszek, mire sor kerül a műtétre. Ha feszes lesz a bőröm, ha erősebbek lesznek az izmaim, akkor a fájdalom sem lesz olyan erős” – nyilatkozta Tóth Vera a Hot! magazinnak.

Olyan gyorsan alakult át az elmúlt hónapokban az énekesnő alakja, hogy a rajongói még mindig nem szokták meg az új külsejét. Egyesek kritizálják is mindenért, mások pedig biztatják, így biztosan kap majd megjegyzéseket a plasztikai műtétje miatt is, pedig a hasonló beavatkozások ilyen fogyás esetén normálisak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top