Sztárok

Morning Show-botrány: Sebestyén Balázs videóban válaszolt

Sebestyén Balázs kedden este Facebook-oldalán nettó hazugságnak nevezte a Class FM mai sajtóközleményét. A Class FM Sebestyént okolta a Morning Show beszüntetéséért. Áll a bál, miközben Balázs egy videóban bejelentést is tett.

Sebestyén Balázs kedd esti Facebook üzenetében elmondta, hogy a nap folyamán levélben értesítették a Morning Show azonnali megszüntetéséről. A Class FM közleménye viszont éppen, hogy Sebestyén Balázst okolja a megszüntetés miatt, amennyiben az ő tévés elfoglaltságával magyarázzák a Morning Show kényszerű végét.

A láthatóan feldúlt Sebestyén Balázs –  miután egykori rádiójaként hivatkozik a Class FM-re – elmondja, hogy ez az állítás nem igaz, ő pedig holnap – szerda – reggel háromnegyed hatkor ott lesz a stúdió előtt Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, hogy műsort készítsenek. “…Nekem idén már nincs tévés szereplésem, nem kívánom a rádiós szereplésemet minimalizálni. Olyannyira nem, hogy még nagyobb erővel szeretnék rádiózni, mint eddig… Ferivel, Janival és a stábbal” – mondta Balázs a videóban.

Sebestyén Balázs videóját itt tudjátok megnézni!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top