Sztárok

Törőcsik Mari fia majdnem meghalt

Törőcsik Mari nevelt fia Vietnamban él, és jelenleg az életéért küzd. Majdnem teljesen le volt bénulva, de egy különleges és elég drága gyógyszernek köszönhetően már egész jól van.

Törőcsik Mari nem sűrűn mesél gyermekeiről, ám most Bérczes László könyvében több dolgot is elárult lányáról, Terézről, illetve Maár Gyulával örökbefogadott fiukról, Sonról, aki Vietnamban él, és halálos beteg  írja a Blikk. A színésznő kiderítette, hogy a szükséges gyógyszert magyar kutatók fejlesztették ki. Az orvosság 18 ezer dollárba (5,2 millió forint) került, a művésznő rögtön utalt húszezer dollárt fiának. “Teréz elkérte a gyógyszer leírását… Kiderült, hogy ezt a fantasztikus gyógyszert magyar orvosok találták fel, és Gödöllőn gyártják! Persze senki nem tud róla. Ilyenkor szégyellem magam. Azt remélem, felgyógyul, és boldogan élnek a kislányukkal, az unokámmal, Máhr Ví Zsófival. A Ví állítólag valami nagyon jót jelent”  mesélte Törőcsik Mari.

 

Törőcsik Mari fia szinte teljesen lebénult

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top