Sztárok

Legyőzte a rákot a Big Brother Pongója

Emlékeztek még a Big Brother szinte már ikonikussá volt játékosára, Pongóra? Most elmesélte, hogy megy sora, és mi történt vele az elmúlt években. Egy komoly betegséget is leküzdött.

A Blikk felkereste a Big Bother egykori játékosát, Pongót, hogy megtudja, mi újság vele, hogy megy sora. Lassan Zoltán még mindig bugyikat árul, ám már a felesége vezeti az üzletet. Pongó, amellett, hogy bekerült a rekordok könyvébe, a rákot is legyőzte, pedig az orvosok nem sok időt jósoltak neki.

“A nejem a főnök, én csak léhűtök itt. Ettől függetlenül, ha kell, akkor besegítek a nőknek melltartót választani. Ennyi idő után még mindig a bugyi közelében vagyok, és remélem, hogy ez sokáig így is marad” – mondta a lapnak Lassan Zoltán, aki saját bevallása szerint sehol sem lenne felesége, Tünde nélkül, aki tolerálja sokszor hóbortos ötleteit. 29 éve alkotnak egy párt, az asszony rengeteget segített neki akkor is, amikor Pongónál daganatos betegséget állapítottak meg.

Legyőzte a rákot a Big Brother Pongója

“2003-ban egy hatalmas daganatot találtak a tüdőmben. A doki szerint mindössze három hónapom volt hátra. Akkor gyakorlatilag megszűnt a világ. Szerencsém volt, hogy a daganat jól reagált a kemoterápiára, időben észrevették, de így is egy évig tartott a gyógyulás”” – mondta Pongó, aki már nem tartja a kapcsolatot a valóságshow többi játékosával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top