Sztárok

Farkasházi Réka 7 éves lánya tiszta anyja

Nem is emlékszünk, mikor láttuk utoljára Farkasházi Réka kislányát. Rebeka idén májusban volt hétéves, és szakasztott mása az édesanyjának.

Farkasházi Réka két kisgyerek édesanyja, pontosabban, már nem is olyan kicsik azok a gyerekek. Fia 10, lánya pedig hétéves, de mert ritkán mutatja meg őket, ezért időről időre rácsodálkozunk, mekkorát is nőttek a gyerekek. 

fotó: Nickelodeon
Fotó: Nickelodeon

Réka és Rebeka a Liszt Ferenc reptér új játszóterén mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik, és ha már a reptér, hát persze hogy szóba került az utazás. 

fotó: Nickelodeon
Fotó: Nickelodeon/Liszt Ferenc repülőtér

“Azt gondoljuk, nem adhatunk annál többet a gyerekeinknek, mint hogy minél több dolgot megmutatunk nekik a világból, így kicsi koruk óta sokat utazunk velük. Idén nyáron igazán nagy fába vágtuk a fejszénket, Amerikába repültünk családi vakációra. A férjem mindent előre megszervezett, így pontos program szerint fedeztük fel négyesben New Yorkot és Floridát is” – mesélte Réka, aki blogjában is sokszor megoszt apró részleteket a családi életükből.

fotó: Nickelodeon
Fotó: Nickelodeon

Most a fotózáson a karácsonyról, illetve az ünnepi időszakról is mesélt, mert náluk ez különösen fontos. Sokszor tartanak “bekuckózós” estéket, amikor sorozatokat néznek, és mert Rebeka szeret “kézműveskedni”, Rékával gyakran készítenek különféle díszeket.  

“Imádjuk a decembert, a karácsonyt, így minden évben már az első adventi hétvégén együtt feldíszítjük a lakást. Idén fehér-ezüst dekorációt választottunk, most ehhez volt kedvünk. Általában együtt sütünk egy csokis-narancsos kuglófot, elkészül az első forralt bor, persze a gyerekeknek forró csoki, és meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top