Sztárok

Pirner Alma a prostituáltképzőjéről beszél

Neked van fogalmad arról, hogy mit csinálnak egy rúdtánciskolában? Erre a kérdésre a többség nemmel felel, de azért elképzelése van. Pirner Alma tud erről mesélni.

Nehéz mit kezdeni azzal, amikor valami újba vágsz bele. Pirner Alma 15 évvel ezelőtt nyitotta meg az első rúdtánciskoláját, és a fogadtatás nem volt éppen baráti. 

“Mindenki nézett rám teljesen hülyén, hogy én azt gondolom, a hétköznapi nők rúdon akarnak majd pörögni, meg hogy én bártáncosnőket nevelek. Vagy ez tulajdonképpen egy prostituáltképző? Ilyen szavakat használtak” – mesélte a Micsoda nők! adásában

Pirner Alma: prostituáltképzőnek nevezték az iskolámat

Várkonyi Andrea megfogalmazása szerint a táncosnőket sokan könnyűvérűnek tartják, pedig a magyar rúdtáncot híressé tevő Alma szerint ez éppen fordítva van. 

“Pedig pont a táncosnők azok, akik szakmájuknál fogva egyáltalán nem könnyűvérűek. A színpadon megkapod azokat a visszajelzéseket a közönségtől, amikre neked a hétköznapi életedben már egyáltalán nincsen szükséged.”

Pirner Alma: prostituáltképzőnek nevezték az iskolámat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top