Sztárok

Ez tilos Sebestyén Balázs gyerekeinek

A hétfői Reggeli show (a korábbi Morning Show - a szerk.) adása alatt ütközött össze két metrószerelvény Budapesten. A rádióműsorban Sebestyén Balázsék is foglalkoztak a témával, arra biztatták a hallgatókat, küldjenek információkat, hogy a reggeli közlekedésben résztvevők értesüljenek a fejleményekről, természetesen ők is jobbulást kívántak a sérülteknek, és az is kiderült, hogy Balázséknál miért tilos a metró.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, hétfőn reggel összeütközött két metró Budapesten, a Pillangó utcánál, a Déli pályaudvar felé vezető oldalon. Az egyik metró utolérte a másikat, és hátulról “belekoccant”. Mindkét jármű szállított utasokat.

Az aznapi Reggeli showban, természetesen millió téma terítékre került Sebestyén Balázséknál, és nem mehettek el szó nélkül a metróbaleset mellett sem. “Amikor elviszik a nagyszülők a gyerekeinket unokázni, akkor ki van adva nekik, hogy bármivel mehetnek, de metróval nem. Nincs metrózás… A feleségem azt mondogatta nekem, hogy ő érzi, valami komolyabb baj lesz a metróval, én meg erre rávágtam, hogy olyan, mintha Tarlóst hallanám, de a feleségem sokkal csinosabb és többet mosolyog… Szóval a feleségem ezt mondta, és a nagyszülők tényleg nem mehetnek metróval, az unokákkal. És hetek óta ezt mondja a feleségem, most meg itt a baleset. De igaza van Vikinek” – mesélt el egy családi történetet Sebestyén Balázs, akinek igencsak poénos fotót küldtek a rajongók.

Ez tilos Sebestyén Balázs gyerekeinek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top