Sztárok

Tücsi forrónaciban várta a Mikulást

Rossz kislány volt, hiszen virgácsot is kapott a Mikulástól. Tücsi már 30 éves, de ajándékot remélve máig kiteszi a csizmáját az ablakba.

A műsorvezető már rég rájött, hogy nem létezik a Mikulás, de elmondása szerint felnőttként még jobban készül erre az ünnepre. 

Tücsi forrónaciban várta a Mikulást

“Mivel egész évben jó kislány vagyok, mindig kapok valamit” – mondta nevetve Tücsi, akinek még az sem szegte kedvét, hogy megtudta: a Mikulás nem létezik. “Még óvodás lehettem, amikor karácsonykor úgy tettem, mintha lefeküdtem volna aludni. A szüleim nagyon megörültek, és igyekeztek kihasználni a lehetőséget: behozták a fenyőfát, és elkezdték díszíteni, remélve, hogy végeznek vele, mire felébredek. Azonban nem így történt, mert lesben álltam, és kirontottam a szobából. Ezt követően már gyanítottam, hogy ha nem a Jézuska hozza az ajándékokat, akkor valószínűleg a Mikulás se létezik.”

A kép alapján mégsem volt annyira jó, hiszen a rengeteg ajándék mellett bizony virgácsot is kapott a Mikulástól. Vajon mit követhetett el?

Tücsi forrónaciban várta a Mikulást

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top