Sztárok

Férje nem tudott Lehoczky Éva haláláról, sokkot kapott a helyszínen

Lehoczky Éva férje a szokásos látogatására érkezett a feleségéhez, de csak a teljesen leégett ház fogadta. Ekkor értesült róla, hogy mi történt.

A 91 Lehoczky Éva kedden bennégett az otthonában. A férjét senki sem értesítette a tragikus balesetről. A férfi minden héten szerdán Bécsből Budapestre utazott a feleségéhez, és vasárnapig maradt nála. A Blikk újságírója éppen a helyszínen volt, amikor tegnap megérkezett. “Csak most érkeztem ide, ebben a pillanatban, fogalmam sincs, mi történt. Egyáltalán nem tudok semmiről, most szembesülök a tényekkel. Meg kell néznem a házat” – mondta sokkos állapotban.Ezt követően sem a férj, sem az időközben megérkezett keresztlánya nem kívánt nyilatkozni.

“A férfi minden héten Bécsből utazott Lehoczky Évához, ilyenkor ő gondoskodott róla. Bevásárolt neki, vezette a háztartást, elkísérte mindenhová, és még a kutyáját – aki szintén bennégett a lakásban – is megsétáltatta. Egyedül élt, nem voltak gyermekei” – tudta meg a lap az egyik szomszédtól.

Fotó: operaslagerek.network.hu
Fotó: operaslagerek.network.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top