Sztárok

Vásárolj ügyesen, hogy több ajándék kerülhessen a fa alá!

A legjobb karácsonyi ajánlatokat keresed? Akkor irány a Premier Outlet, ahol a család minden tagja számára megtalálhatod a legszebb ajándékot. Decemberben az outletközpont közel 90 üzletében több száz világmárka kínálatából 30-70%-os kedvezmények mellett válogathatsz mindennap.

Stresszmentes ünnepeket!

Az ünnepek sokak számára egyet jelentenek a rohanással és a feszültséggel. Egyik boltból szaladunk a másikba a több oldalas bevásárló listával, hogy minden szerettünk számára megtaláljuk azt az ajándékot, amit megálmodtunk nekik. A biatorbágyi outletközpontban azonban hatalmas választék és óriási kedvezmények várnak, jó eséllyel mindent beszerezhetünk egy helyen.

Vásárolj ügyesen, hogy több ajándék kerülhessen a fa alá!

Tudatos vásárlás – Egyedi ajándékok, pénztárcabarát megoldás

Érdemes rá odafigyelni, hogy a karácsonyi pörgés időszakában is tudatos döntéseket hozzunk. Fontos a minőség, az ár-érték arány és az, hogy olyan meglepetéssel készüljünk, amit az ünnepek után sem visznek vissza a boltba. A Premier Outletben a belvárosi árak töredékéért vásárolhatunk, decemberben 30-70%-os kedvezményekkel számolhatunk. Ha ügyesen választunk, több ajándék kerülhet a fa alá!

Vásárolj ügyesen, hogy több ajándék kerülhessen a fa alá!

Ajándékötletek – Hasznos vagy szép ajándék? Legyen mindkettő egyszerre!

A biatorbágyi outletközpontban a széles választéknak köszönhetően minden korosztály számára találhatunk megfelelő ajándékot. A téli sportok fanatikusainak válasszunk valami hasznosat a Heavy Tools-ból, a Columbia-ból, vagy Helly Hansen-ből! A sportfelszerelésekért érdemes még körülnézni a Nike, az adidas és a Puma üzleteiben is. Uraknak tökéletes meglepetés az újonnan nyílt Wall Street üzletéből egy prémium öltöny, zakó vagy sál. A hölgyek ajándékáért pedig irány a Mango vagyhaháztartási kellékeket szeretnénk, akkor a Home & Cook!

Vásárolj ügyesen, hogy több ajándék kerülhessen a fa alá!

A legkisebbeket a Lego Wear, a Benetton vagy a Gap ruháival lephetjük meg. A kisfiúknak a menő sportszereket szerezhetünk be, a kislányok arcára pedig egy-két szuper divatos Claire’s kiegészítőivel csalhatunk mosolyt.

Ha végül pedig magadat is meglepnéd valami aprósággal, mindenképp térj be a Calzedonia-Intimissimi-Tezenis vagy a Triumph üzleteibe!

 

További részletek:

www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletCenter

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top