Sztárok

A kisfiával alszik, így várja második babáját Som-Balogh Edina

Alaposan felkészítette a kisfiát, Noelt Som-Balogh Edina színésznő kis testvére érkezésére. Egy ideje együtt alszik az egész család, megnyugtatja a kisfia közelsége – mondta el Edina a Blikknek.

“Rengeteget beszélgetünk róla, elmondtam neki, hogy ez mivel jár, sokszor nehéz lesz, sírni fog, és engem is jobban igénybe vesz majd. Mindezek ellenére nagyon várja, ami engem mérhetetlen boldogsággal tölt el” – mondta el a Blikknek Som-Balogh Edina.

Smagpictures.com / Szabolcs Birton
Smagpictures.com / Szabolcs Birton

“Egy nap többször megölelget, megsimogatja a pocakomat, és énekel a húgának. Nagyon szoros a kapcsolatunk, hároméves koráig szoptattam, utána azt mondta: anya, most már a kisbabáé a cici, neki kell. Ez annyira őszinte volt, olyan tiszta kapcsolat a miénk, hogy hiszem, nem lesz féltékenykedés” – mesélte a kisfiáról a Barátok közt színésznője, aki azt is elmondta, hogy Noel nemrég beköltözött hozzájuk, így minden este együtt alszik a család.

Olvass még többet Som-Balogh Edináról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top