Sztárok

Ezért zokogott Ábel Anita a TV2-ben

Volt nagy sírás a Sztárban sztár + 1 kicsi vasárnapi adásában. Ábel Anita nem tudta könnyek nélkül elmondani az értékelését Szabó Bence és Koós Réka megható produkciója után.

Nagyon elérzékenyültek a Sztárban sztár + 1 kicsit zsűritagjai Szabó Bence és Koós Réka produkciójától. Ez a kisfiú, aki néhány hónapja a Kismenőket is megnyerte, olyan magával ragadó előadást tartott vasárnap, amitől szem nem maradt szárazon.

Ábel Anita remegő hangon értékelte az előadást, végül nem tudta visszatartani könnyeit. “Bocsánat, hogy kicsit elérzékenyültem, de eszembe jutott az a pillanat, amikor megnyerted a Kismenőket. Minden alkalommal, amikor kijössz a színpadra, úgy érzem, mintha az én fiam lennél, mert ott van az az angyali hang, amivel te tudsz énekelni, és ezt most meg tudtad végre mutatni ebben a műsorban is. Ez olyan büszkeség nekem , hogy ott ültem, és hallgattam, és most is. Komolyan…” – mondta a síró Ábel Anita, akit Rákóczi Feri rángatott vissza a valóságba. “Édesem! Na, mindenki sír. Megvagyunk” – mondta a Reggeli show műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top