Sztárok

Ennyire gyönyörű Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotója

Csak a közösségi oldalaikon készült fotókon látjuk mostanában együtt Istenes Bencét és Csobot Adélt. Bence az RTL Klub műsorvezetője, Adél pedig mostanában a TV2 Sztárban sztár+1 kicsi műsorában zsűrizik. Azonban egy csodálatos fotózás alkalmával most interjú és friss fotók készültek Bencéről és Adélról.

Istenes Bence és Csobot Adél a Meglepetés magazin karácsonyi, ünnepi dupla számának címlapján látható. A velük készült interjúból kiderül, hogy ez már a negyedik közös karácsonyuk, viszont az első, amit hármasban, immár kisfiukkal együtt ünnepelnek. “Nagyon jól tudunk együtt élni. Majdnem mindenben azonos a véleményünk, és hasonlóképpen látjuk a jövőt is…” – mondja Bence az interjúban, amiből az is kiderült, hogy ő és Adél még soha nem szilvesztereztek együtt. “Eddig mindig dolgoztam az év utolsó napján” – magyarázza az énekesnő.

Hogy miért mondja azt Csobot Adél, hogy egy külső szemlélőnek talán szokatlan lehet, ahogyan élnek, hogy pontosan hol töltik az ünnepeket és mit gondolt Bence az anyósáról, kiderül a  Meglepetés ünnepi lapszámából.

Ennyire gyönyörű Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top