Sztárok

Tom Hanks őszintén vallott cukorbetegségéről

Az Inferno sztárja, Tom Hanks egy döbbenetesen őszinte interjúban elárulta, "idióta" volt, amiért nem foglalkozott jobban azzal, mit eszik.

“Beismerem, kövér voltam. Láttátok ti is, hogy néztem ki a filmjeimben. Igazi idióta voltam” – nyilatkozta Tom Hanks a Radio Timesnak. A népszerű színész az őszinte beszélgetés során elárulta, saját magát és leginkább nemtörődömségét tartja közvetlenül felelősnek azért, hogy cukorbeteg lett.

 A színészt 2013-ban diagnosztizálták kettes típusú diabétesszel, melynek leggyakoribb tünetei között megtalálható az állandó fáradtságérzet, a csillapíthatatlan szomjúság és a sűrű vizelés is. Hanks elárulta, orvosa szerint a betegség kialakulásához nagyban hozzájárult az is, hogy a kétezres évek elején folyamatosan változott a súlya aszerint, hogy milyen szerepet játszott.

Tom Hanks őszintén vallott cukorbetegségéről

“Ha nem ettem volna meg a bucit a sajtburgereimhez, valószínűleg most nem lennék beteg”viccelődött a színész, aki a rádióban elmondta, ha eléri az orvosa által kitűzött, egészséges súlyt, javulhat az állapota.

Olvass még többet Tom Hanksről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top