Sztárok

Megdöbbentő a hasonlóság Náray Tamás és Versace ruhája között – a képbe Vajna Timi is bekerül

Náray Tamás és Versace ruhája feltűnően hasonlít egymásra. Véletlen lenne az egyezés? Nézd meg a ruhákat, és döntsd el, hogy te mit gondolsz róluk.

Néhány hónappal ezelőtt Donatella Versace látványos, rafinált szabású ruhájában parádézott Alessandra Ambrosio brazil modell egy dubaji ötcsillagos szálloda megnyitóján.

Nem sokkal később Vajna Tímea is egy hasonló ruhában tűnt fel, igaz annak nincs pántja, és az alapszíne is más, de a különlegessége ugyanaz, méghozzá a körbefutó vörös szalagok. Ezt a ruhát azonban Náray Tamás tervezte.

Vajon Náraynak és Versacének egyszerre jutott eszébe körbefuttatni selyemszalagokat egy-egy flitteres minin, vagy a divatvilág ikonja volt olyan nagy hatással a magyar tervezőre, hogy fantáziájában megmaradt a szalagok vonalvezetése? – vetette fel a Bors. “Ha úgy nézzük a két ruhát, hogy keressük a hasonlóságot, ha bele akarjuk látni, akkor megtaláljuk. Náray Tamás ruhája az év elején készült, tavasszal szabtuk Timire, az ő alakjára és méretére. De tisztán látszik, hogy a két alap nem ugyanaz, Versace kéket használ, Náray bronzot” – mondta Gyenes István, a magyar divattervező üzlettársa. “Korábban is előfordult már, hogy a Burleszk kirakatában megláttuk az egyik odett típusú ruhánkat. Nem gyakori, de előfordul, hogy tervezők ugyanazt szülik meg. Talán azonos dolgot láttak, ami az inspirációt adta” – tette hozzá. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top