Sztárok

Így folytatja Opitz Barbi

Opitz Barbara megnyerte a 2016-os X-Faktort. Na de most hogyan tovább? Elárulta, mi most számára a legfontosabb, és mesélt a kicsit távolabbi terveiről is.

Opitz Barbi, az X Faktor idei győztese számára fontos a tanulás, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy bepótolja, amiről a műsor miatt lemaradt az iskolában. “Egyelőre az a legfontosabb, hogy a februárban jól sikerüljön az osztályozó vizsgám, aztán remélem, a fellépések mellett tudok majd délelőttönként iskolába járni. Mindent megteszek azért, hogy befejezzem a gimnáziumot! Nem szeretnék halasztani, így ha szükséges, magántanuló leszek” – mondta a Blikknek Opitz Barbi, aki orvosnak készül és az egyetemet a fővárosban szeretné megkezdeni.

“Az érettségit az eddigi iskolámban, Fehérgyarmaton szeretném letenni, de az egyetemet már Budapesten végezném el, ezért ha úgy alakul, felköltöznék Budapestre. De egyelőre hazamegyünk ünnepelni a faluba karácsonyra” – mondta az X-Faktor nyertese.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top