Sztárok

Rubint Réka disznót villantott

Karácsonykor mindenki másképpen (többet) eszik, mint az év többi szakában, és Rubint Réka is erősen elhúz az update kajáktól. Mutatjuk, mibe vágott bele.

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi Update termékeit sokan támadják, de amennyiben túllépünk az élelmiszeripari kérdéseken, és arra fókuszálunk, hogy ez a két ember nagyjából egy gramm felesleget sem hordoz a testén, akkor egyvalamiben biztosak lehetünk: a napi szintű mozgás fitté tesz, ha pedig fitt vagy, akkor teljesen lényegtelen, hogy mit eszel karácsonykor, mert nem az a pár nap, és a benne tobzódó tripla mennyiségű cukor és zsír fog felhizlalni. Karácsonykor Rubint Réka sem a grill lazacra és a madársalátára voksol, hanem a KO-CSO-NYÁ-RA. Ilyen szép alapanyagokat gyűjtött össze hozzá.

Rubint megkérdi, hogy akad-e valaki, akinek jó kocsonyareceptje van, és akad is jelentkező. Rubint eközben a hidegben is sokat fut: 

????????????

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett videó,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top