Sztárok

Stohl András megsérült a forgatáson

Napok óta láthatjuk a Válótársak beharangozójában, hogy a testvérpárt alakító Stohl András és Nagy Ervin egymásnak esik majd. Nos a jelenet nem véletlenül sikerült olyan élethűre...

Hiába tettek meg mindent a stábtagok, nem sikerült sérülés nélkül megúszni a Válótársak egyik leglátványosabb jelenetét. “Ilyenkor minden apróságra odafigyel a stáb. A kaszkadőrszakértő alámpakolt egy szivacsot, igaz, rakhattunk volna többet is, ám mivel nagy arcú vagyok, azt mondtam, hogy elég, nem kell. Ám egy kavics, pont a medencémet ütötte meg, pedig akkor Ervin teljesen barátian, gyengén lökött meg, mégis ráestem. Az ütés maga nem volt nagy, csak rossz helyen talált el, és valami ideget üthetett meg, először azt hittük, hogy nagyobb a baj, de végül kiderült, hogy nem komoly. Sajnos ez elkerülhetetlen volt, fatális véletlen, mázli, hogy a gerincem nem sérült meg” – mesélte a Blikknek Stohl András, aki könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top