Sztárok

Tolvai Reni ennél szexibb már nem is lehet

Tolvai Reni bevállalós, szuperszexi és nem mindennapi ruhákat is szívesen felvesz, azon kevés magyar előadók közé tartozik, akik nem ijednek meg az egészen egyedi megoldásoktól sem. Mindezek pedig szépen kiemelik a domborulatait.

Tolvai Reni igazán szexi tud lenni, ebben a hacukában ugyan nincs kint a bugyija, és nem látszik ki sehol semmi, de mégis vonzóbb, mint egy parányi bikiniben.

???? @felony_leather ❤️

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Nem szokott azon gondolkodni Tolvai Reni, hogy az adott szettje kiveri-e a biztosítékot másoknál. Ez így volt akkor is, amikor fekete bugyit vett a fehér ruhája alá. “Bele sem gondoltam, hogy ez most majd ki fogja verni a biztosítékot vagy nem. Sokszor csak sodródok a dolgokkal, nem gondolom át túlságosan jól az egészet. Elhamarkodottan gondolkozom és döntök, de ilyen vagyok én” – mondta Tolvai Reni.

 

Tolvai Reni ennél szexisebb már nem is lehet

De pici csipkés hálóingét is szívesen megmutatta a nagyközönségnek, ami épp hogy takarta a mellét:

Good mornin NYC ???? #recordingartist

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

Nyáron még mélyen dekoltált bikinijében is feszített nyaralásán:

Vacay

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

“Nagyon szép” – írta az első kommentelő Tolvai Reni tangás fotójához. Az énekesnő tényleg nagyon mutatós – akkor is, amikor ledobja a ruháját.

Igaz, időközben a nyárnak és lassan az évnek is vége, de Reni azért gondoskodik arról, hogy forró pillanatokból ne legyen hiány:

????????????????

Tolvai Reni???? (@tolvaireni) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top