Sztárok

Hajdú Péter: …mindent elveszítettem

Összegezte az idei évet, tapasztalataiból levonta a konzekvenciákat. Hajdú Péter mintha Sarka Katának válaszolt volna a Facebookon.

Júliusban robbant a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, folyamatban lévő válásuk pedig azóta is a hazai celebvilág egyik legkelendőbb témája, sőt az is marad, mivel az első bírósági tárgyalásra Sarka és Hajdú sem ment el

A két hírességnek számtalan követője van a Facebookon, és mint rendes celebritások, mindketten nekiálltak értékelni a 2016-os esztendőt (melyben egyébként olyan fontos dolgok is történtek, hogy meghalt George Michael vagy Prince). Tegnap Sarka kezdte, ő a “jóra” készül fel, most pedig Hajdú Péter jegyez egy kisregényt, ami egyfelől nézve válaszposztnak is tekinthető. Változtatás nélkül közöljük: 

“2016. életem legnehezebb éve volt! 

Árulás, csalódás, veszteség, és a lecke a sorstól, hogyan tudom mindezt feldolgozni! A házassági válságom és a hozzám egyik legközelebb álló barát árulása volt a legkeményebb. Idén azonban megtanultam: »Ha a poklon mész keresztül, csak menj tovább.« Tovább kell menni előre nézni és nem hátra, mert, ha vitát nyitunk a múlt és a jelen között, felmerül annak a veszélye, hogy elveszünk a jövőben. 1 évvel ezelőtt még azt hittem, hogy a világ legboldogabb embere vagyok; gyönyörű család, jó barátok, új műsor, aztán pár hónappal később majdnem mindent elveszítettem. Sokan már készítették a pezsgőt, de én mégis felálltam. Először a munkámat szereztem vissza, s egy olyan csapathoz igazoltam, ahol jobban megbecsülnek, mint eddig bármikor, most pedig a magánéletemet kell rendbe tennem. Az árulás sebei pedig lassan gyógyulnak, hiszen az árulás nagyobb sebet ejt, mint a legélesebb kés. A gyerekeim a legfontosabbak, minden áldozatot képes vagyok értük meghozni, bár az újrakezdésért hozhatunk áldozatokat, de az újrakezdés nem lehet maga az áldozat. Sokszor nem tudjuk jól elmondani, hogy miért élünk rosszul. S talán ez az ami miatt elmentünk egymás mellett, s nem ugyanazt éreztük és gondoltuk a jelenről, és a jövőről. Ideje szembe nézni a jövővel, és hátra hagyni a múltat.
»Ez nem a vég. Nem is a vég kezdete. De talán ez a kezdet vége.« (Churchill)”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top