Sztárok

Vezetés közben kapott agyvérzést Benkóczy Zoltán

Benkóczy Zoltán éppen a sztrádán tartott hazafelé, amikor agyvérzést kapott. A felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Az Operettszínház művésze és neje éppen Szegedről tartott Budapest felé, amikor megtörtént a baj. “Normális tempóban haladtam az autópályán, amikor elhomályosult előttem minden. A feleségem szerencsére észrevette, hogy valami nincs rendben velem. Szóval tartott, kérdezgetett, de állítólag félrebeszéltem, és nem is igazán lehetett érteni, hogy mit mondok” – mesélte a Blikknek Benkó­czy Zoltán. Katalin asszony lelökte férje lábát a gázpedálról, és megragadta a kormányt. Sikerült a leállósáv felé kormányoznia az autót, ami folyamatosan lassult, és végül biztonságosan meg is állt. Ekkor azonnal hívta a mentőket és a fiukat is segítségért. A színészt a rohammentők szállították kórházba, ahonnan pár nappal karácsony előtt távozhatott.

“Életem legnagyobb karácsonyi ajándékának tartom, hogy nem esett komolyabb bajom, és azt is, hogy a családom köré­ben ünnepelhettem” – mondta el Benkóczy Zoltán.

Vezetés közben kapott agyvérzést Benkóczy Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top