Sztárok

Meghalt Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja

Egyetlen nappal élte túl lányát a 84 éves hollywoodi színésznő. Fia szerint utolsó mondata az volt, Carrie-vel szeretne lenni. Nem tudta feldolgozni gyermeke elvesztését.

A TMZ szerint a színésznő stroke következtében hunyt el szerdán. A lap úgy tudja, a színésznő és fia, Todd, Carrie Fisher temetését tervezték éppen, amikor az asszony rosszul lett.

Debbie Reynolds és lánya Carrie Fisher
Debbie Reynolds és lánya Carrie Fisher

Debbie Reynolds 70 évig volt a színészi pályán. Legismertebb szerepét az Ének az esőben című filmben alakította, Gene Kelly partnereként. 31 évesen pedig Oscar-díjra jelölték Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című filmben nyújtott alakításáért. A magyar nézők jól ismerhetik őt a Will és Grace című sorozatból is – itteni szerepléséért Emmy-díjat is kapott.

Debbie Reynolds háromszor házasodott, első férjétől, Eddie Fishertől született két gyermeke, Carrie és Todd. A férfitől 1959-ben vált el, miután kiderült, hogy megcsalta őt Liz Taylorral. Ezután még két férje volt, az egyik házasság 1960-ig, a másik 1984-ig tartott.

Lányával nagyon közel álltak egymáshoz, erről Carrie Fisher részletesen írt önéletrajzi könyvében. Szeretett gyermeke elvesztését képtelen volt elviselni a színésnő. Fia, Todd Fisher a Varietynek azt mondta, édesanyjuk utolsó mondata az volt: Carrie-vel szeretne lenni. És most már vele van.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top