Sztárok

Meglepő dolog derült ki Jakupcsek Gabrielláról

Jakupcsek Gabriella imád játszani, és mint elárulta, nem veti meg a lóversenyt sem. Lóversenyfüggő nagypapájától ragadt rá a szenvedély, még gyerekkorában.

Jakupcsek Gabriella Papp Gergő műsorában, az RTL2-n futó Pimaszúr átcuccol csütörtöki részének felvételén elmesélte, hogy mivel lóversenyfüggő nagypapájával vasárnaponként mindig a lovin volt, magával ragadta a versenyzés világa, s felnőtt korára maga is szenvedélyes játékos lett, de ő nem játszaná el a vagyonát, ahogy a nagypapája tette.

“Semmiféleképpen nem vagyok függő, de az tény, hogy imádok játszani, versenyezni. Lehet az a játék lóverseny, kártya, társas vagy bármi. Szeretem az olyan helyzeteket, ahol nyerni lehet, hiszen ezért érdemes játszani. De nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet az a nyeremény akár egy forint is az ultin, vagy akár egy szem dió is. A hangsúly inkább magán a játékon van” – mondta a Borsnak a műsorvezető, aki azt is elárulta, ugyan lelkes és minden játékban benne van, bármikor le tud állni. S amíg sokaknak egy kiadós vita is tud a játék része lenni, Jakupcsek Gabriella azt mondja, az ilyesfajta vetélkedést nem kedveli.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top