Sztárok

Áll a bál Jennifer Lopez és Drake szerelmes képe miatt

Aranyos kép egy szerelmespárról, mégis Jennifer Lopez és Drake közös képe sokaknál kiverte a biztosítékot. Minden hozzászóló csak mondja a magáét.

Durva megjegyzéseket kapott Jennifer Lopez, miután megosztotta az első szerelmes-összebújós képet Drake-kel

  • Ezt is dobod majd, amikor megunod, mint az összes többi pasidat?
  • Kár volt érte feláldozni egy barátságot.
  • Drake, több eszed is lehetne, ismerjük ezt a nőt.
  • Micsoda albumreklám ez! 
  • Ne már, hogy Lopez bedőlt egy ilyen alaknak!

Szóval ez a kép keltett indulatokat:

Áll a bál Jennifer Lopez és Drake szerelmes képe miatt

Máris lehet arra fogadni, hogy meddig húzzák együtt, jelenleg a legtöbben úgy tippelnek: tavaszra vége a románcnak. Ami csak azért meglepő, mert az énekesnőre nem jellemző, hogy ilyen rövid életű kapcsolatai lennének. A legutóbbi közel öt évig tartott, Casper Smarttal, akivel Lopez néhány hónapja szakított. Érdekesség, hogy azt pletykálták: azért mentek szét, mert a fiút már túl öregnek találta a sztár, miután betöltötte a harmincat.

Nos, Drake most éppen ennyi idős, éppen 17 évvel fiatalabb az énekesnőnél, és nincs jó híre. Állítólag előszeretettel választ magának híres barátnőt, Rihannával hosszú ideig éltek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban, amelynek idén ősszel lett vége. 

“Rihanna csalódott, mert októberig még ő és Drake egy pár voltak, most meg Lopezzel kavarnak. Pedig Rihanna szerette Jennifert, a barátjának tartotta, de ennek már vége” – mesélte egy bennfentes a Mirrornak, miután kiderült, Rihanna úgy fejezte ki a csalódottságát, hogy már nem követi J.Lót az Instagramon. (Igen, ez manapság már ennyire sokat jelent.) 

Hogy ez a kapcsolat Lopez és Drake között hogyan alakul, a jövő zenéje, az is elválik, tényleg csak reklámfogás-e. Mindenesetre az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett, miszerint titokban együtt vannak, sokszor buliztak együtt, Drake Lopez koncertjein is rendre megjelent, de itt van ez a fotó is. Az énekesnő a love, vagyis szerelem hashtaget használta, és akkor a The Sun napilapnak azt mondta egy ismerős: “Jen és Drake titkolják a románcukat, úgy tesznek, mintha ez csak egy munkakapcsolat lenne, de valójában ők egy pár.”

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top