Sztárok

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Sokunknak 2016 is csak egy újabb év volt a sok közül, ám akadnak olyanok is, akikkel igazán nagy dolgok történtek idén, amik pozitív vagy negatív módon, de megváltoztatták az egész életüket. Ezek a celebek biztosan sokáig emlékezni fognak a 2016-os esztendőre.

2016 győztesei

 

Széll Tamás

Ritka pillanat, amikor Magyarországon egy szakmai körökben jól ismert séfnek sikerül kitörnie a szakma kereteiből, és a széles nyilvánosság előtt is ismertté válni, de Széll Tamásnak ez összejött idén, amikor májusban Budapesten, óriási rajongótábor mellett megnyerte a Bocuse d’Or szakácsolimpia európai döntőjét, megelőzve a verseny abszolút esélyesének tartott skandináv országokat. Széll teljesítménye már csak azért is bravúros, mert ilyen eredményt senki nem várt tőle, ráadásul ezzel feltette Magyarországot a csúcsgasztronómia térképére. A séf most javában a 2017-es világdöntőre készül csapatával, és ezt annyira komolyan veszi, hogy még az Onyx étterembeli állását is ott hagyta azért, hogy megfelelően felkészülhessen. Persze a magyar gasztronómia nem fogja sokáig nélkülözni őt: a világdöntő utáni tervei közt szerepel egy új étterem megnyitása is.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Hosszú Katinka

Valószínűleg egy teljes cikket tudnánk megtölteni pusztán Hosszú Katinka idei érmeinek felsorolásával, de mivel ezeket jó eséllyel már ő sem tudja fejben tartani, ezért csak annyit mondunk, hogy pályája csúcsaként Rióból három arany- és egy olimpiai ezüstéremmel érkezett Magyarországra, rendesen megmutatva, hogy ki most az úr a magyar úszás háza táján. Az elképesztő teljesítmény ellenére idehaza a Magyar Úszó Szövetség vezetésével meglehetősen rossz viszonyt ápolt, és befolyását latba vetve próbált tenni azért, hogy változtassanak az avítt rendszeren. Egészen novemberig úgy tűnt, a küzdelme hiábavaló, ám miután több úszótársa is mellé állt, Hosszú Katinkának sikerült elmozdítania a helyéről Gyárfás Tamást, aki már 1993 óta állt a szövetség élén, és kirobbanthatatlannak tűnt. Mi ez, ha nem egy piszkosul nagy győzelem?

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Till Attila

Till Attila már régóta meghatározó arca a TV2-nek, de idén valahogy még a szokásosnál is több reflektorfényt kapott. Nemcsak kedvenc műsora, a mélyinterjúkban utazó Propaganda folytatódott, de ő vezette a nagy sikerű Sztárban sztárt, vitte a hátán a Kismenőket, ott sertepertél a Sztárban sztár + 1 kicsi környékén, kvízmesterként is helytáll a Bummban, és akkor még ott van a Drágám, add az életed is. Úgy tűnik, hogy bármilyen műsorformátumról van szó, ő mindent meg tud csinálni. Fogalmam sincs, hogy emellett hogy jutott ideje/energiája a filmrendezésre, de Tilla Tiszta szívvel című kerekesszékes gengszterfilmjét is bemutatták még idén a mozik, ő pedig a filmet a nemzetközi fesztiválkörútjára is elkísérte, hogy az év megkoronázásaként ezt a filmet nevezze Oscarra Magyarország 2016-ban.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Margot Robbie

2016 még úgy kezdődött, hogy Margot Robbie még csak az a jó csaj volt, aki totál elcsavarta Leonardo DiCaprio fejét A Wall Street farkasában. Most itt járunk tizenkét hónappal később, és neki ennyi idő bőven elég volt, hogy meghódítsa a világot. A Whiskey Tango Foxtrot még nem sokakat érdekelt, a Tarzan legendája Jane-jeként már sok nézőt vonzott, hogy aztán a Suicide Squad – Öngyilkos osztag Harley Quinnjeként megmentse az év egyik legdrágább moziját a bukástól. A kaotikus filmben ő volt az egyetlen, megkérdőjelezhetetlenül jó dolog vad és őrült alakításával, és ez az egyetlen produkció elég volt számára, hogy óriási rajongótáborra tegyen szert. Azóta már forgatott Magyarországon kémthrillert (Terminal), és gyakorlatilag annyi filmhez próbálják szerződtetni, hogyha három lenne belőle, akkor se bírná.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Harrison Ford

Harrison Ford egészen 2015 végéig egészen visszafogottan élt, aztán bemutatták az új Star Wars-filmet, Az ébredő Erőt, és egy időre megint minden róla szólt. Amikor már azt hittük, hogy ez csak egy pillanatnyi fellángolás volt, akkor beköszöntött az ősz, és Harrison Ford ellátogatott Magyarországra. A hivatalos indoklás szerint azért, hogy leforgassa a Szárnyas fejvadász 2049-et, de mind tudjuk, hogy valójában azért jött, hogy körbebiciklizze Magyarországot, jóféle, magyar tervező által megálmodott ruhákat vegyen magának, jó magyar fogásokat egyen és persze annyit fotózkodjon kedves magyar emberekkel, hogy lassan abból szülessen Blikk-cikk, ha találnak egy magyart, akinek nincs vele közös fotója. Ford a közvetlenségével annyira belopta magát a szívünkbe, hogy ha elege lesz Donald Trump Amerikájából, hozzánk bármikor betérhet egy nagy adag marhapörköltre és egy mosolygós szelfire.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

2016 vesztesei

 

Hajdú Péter

Hajdú éve látszólag jól indult. A Frizbit felváltotta a Showtime Hajdú Péterrel, ami az előző műsoránál nagyobb szabású és divatosabb show-műsor volt, magán viselve a hasonló amerikai műsorok jó néhány stílusjegyét. A gond csak az volt, hogy itt még jobban kilógott a lóláb Hajdú műsorvezetői hiányosságait illetően, mint a Frizbiben, és nemcsak a kritikák voltak lesújtók, hanem a nézők is elmaradtak. A TV2 aztán részben erre reagálva szerződést bontott vele, megszakítva ezzel egy sokéves együttműködést. Ezt még csak túlélte volna Hajdú, ugyanis gyorsan visszaigazolt az ATV-hez, de közben beindult a soha véget nem érni akaró szeret, nem szeret, válik, nem válik, van szerető, nincs szerető szappanoperája feleségével, Sarka Katával, magánéletileg is padlóra küldve őt. Az pedig csak a hab a tortán, hogy tízmilliós pert vesztett egykori kollégájával, Dömsödi Gáborral szemben.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Johnny Depp

Depp karrierje már régóta hanyatlik, de idén sikerült leérnie a gödör aljára, és ehhez szükség volt egy magánéleti válságra is. Az év még egy jó kis ausztráliai állatcsempészési botránnyal kezdődött, ugyanis hatósági engedélyek nélkül vitték magukkal a kutyáikat az országba, amit ott nem néztek jó szemmel. A párocska közös bocsánatkérő videója már jelezte a bajokat, és alig pár hónap múlva kiderült: Amber Heard beadta a válókeresetet, és azzal vádolja a férjét, hogy bántalmazta őt. A kollégák, barátok és rokonok segítségével jó darabig ment a sárdobálás, ám miután az ügyvédeik megegyeztek, hirtelen szent lett a béke. Ha ez nem lett volna elég, a sztár óriásit bukott az Alice Tükörországban című filmjével, a Legendás állatok és megfigyelésük kapcsán pedig szabályos tiltakozó-hadjárat indult, hogy eltávolítsák őt a franchise-ból.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Vajna Tímea fánkozója

Tekintsünk el attól, hogy milyen éve volt Vajna Tímeának, hiszen a nonstop csillogást és gazdagságot bizonyára nehéz lehet megunni, és most nem is Vajna Tímeáról lesz szó, hanem Vajna Tímea fánkozójáról, ami egy ideje elkezdett önálló életet élni. A Mr. Funk megnyitása körül akkora médiacirkusz volt, mintha egy új Nemzeti Színházat adnának át, ahol Leonardo DiCaprio lesz a díszvendég. Férje médiaérdekeltségei úgy beszéltek Timiről, mint aki újra feltalálta a fánkot, a megnyitón ott tobzódott a magyar celebválaszték apraja-nagyja, Timi szépségkirálynő-jelöltjei reggelire, tízóraira, ebédre, uzsonnára és vacsorára is fánkot ettek a kamerák kereszttüzében, de ez mégsem volt elég, ugyanis valami rejtélyes okból a megnyitó után a boltot bezárták, és sokáig zárva is maradt, pedig a magyar nép már majd megveszett egy jó kis cukortúladagolásért. Amikor már épp kezdtünk örülni az újranyitásnak, kiderült, hogy Timi üzlettársa, Gomez Norbert tulajdonrészét lefoglalhatja egy osztrák pénzintézet, ám úgy tűnik, sikerült elkerülni a bajt. Kíváncsian várjuk, jövőre mivel kerül be a hírekbe Vajna Tímea fánkozója.

 

Brad Pitt

Pitt éve nem kezdődött rosszul. Tavalyi filmje, A nagy dobás sorra gyűjtötte be a filmes díjakat, és jó néhány Oscar-jelölést is kapott, de ennyiben kifulladtak a pozitívumok. Tavasszal már arról cikkezett a bulvársajtó, hogy házassága Angelina Jolie-val válságba került, és Pitt egy színészkolleginájával, Marion Cotillard-ral vigasztalódik, akivel együtt forgatta a Szövetségesek című filmjét. Ez akkor még kacsának bizonyult, ám amikor szeptemberben Jolie tényleg beadta a válókeresetet, az emberek kezdték komolyan venni a pletykát, így magának Marion Cotillard-nak kellett megvédenie magát. Ráadásul a vád szerint Pitt egy repülőúton bántotta az egyik közös gyermeküket, így az összes lap ezzel foglalkozott. A vádak alól mostanra ugyan tisztázta magát, ám közben bemutatták a mozik a Szövetségeseket, és a film jó nagyot bukott.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Rihanna

Rihanna szigetes nagykoncertje az év popzenei eseményének tűnt Magyarországon, hiszen ritkán lép fel nálunk egy ekkora slágergyáros. Totális telt ház gyűlt össze aznap a nagyszínpad előtt, és bár voltak gondok a bejutással, ezt még mindenki megbocsátotta volna, ha a díva tisztességes koncertet ad. Az egymillió dolláros gázsiért fellépő énekesnő aztán közel félórát késett, másfél óra helyett alig több mint egy órát zenélt, és abban sem volt köszönet. Az egy-másfél percesre rövidített slágereket kiherélte, csak annyit énekelt, amennyit feltétlenül muszáj volt, és a nagy popkoncertekre jellemző sok átöltözést is skippelte, és ugyanabban a kiábrándító szerkóban tolta le az egészet. A buli teli volt üresjáratokkal, és még csak különösebben látványos se volt, így ha Rihanna legközelebb Magyarországon jár, egy zsíros kenyérre se lesz jó nálunk, nemhogy egy méregdrága koncertbelépőre.

10 celeb, aki piszkosul kimaxolta a 2016-os évet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top