Sztárok

Ábel Anitának sok párja volt idén, mindegyik mást hozott ki belőle

Ábel Anita idén saját műsorban, műsorvezetőtárssal és ítészként is megmutathatta, milyen ő valójában. Szerepelt Tilla és Majka mellett is, mindegyik partnere mást-mást hozott ki belőle.

Ábel Anita ha kell, humoros, ha kell komoly, és ha kell, akkor könnyedén megcsípi egy-egy beszólással a partnerét. Idén műsorvezetőként és ítészként is kipróbálhatta magát.

Ábel Anitának sok párja volt idén, mindegyik mást hozott ki belőle

A Drágám, add az életed! című műsorban először Majka oldalán vezette a műsort, de a második évadban Tillát kapta meg párként a műsorvezetőnő, amiről így nyilatkozott: “A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát, és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők” – mondta korábban Ábel Anita, akinek Majkával való kapcsolata teljesen más.

A műsorvezetőnőnek nem is kellett sokáig nélkülöznie Majkát, hiszen a Sztárban sztár zsűrijében, Liptai Claudiát váltva, épp a rapper mellé került. Ahogy arra számítani lehetett, el is indult az adok-kapok:

Ábel Anitának sok párja volt idén, mindegyik mást hozott ki belőle

Majka: “Igen, hát kézimunkában nagyon jó, mint azt elmondta.”

Anita: “Egyébként, nem volt még rá panasz.”

November 27-én indult a SuperTV2 új műsora, a Sztárban sztár +1 kicsi, melyben a Sztárban sztár és az Ének iskolája egykori énekesei együtt léptek színpadra. Az ítészek között helyet kapott Ábel Anita és Rákóczi Feri is, akik már csak nevetnek közös múltjukon: 11 évvel ezelőtt ugyanis együtt vezették a Krém című zenés műsort a köztévén. “Ott szerettünk először egymásba, de aztán rájöttünk, hogy mással élünk” – mondta Rákóczi, Ábel pedig hozzátette, hogy nekik volt egy zenekaruk, ami két fellépést élt meg, de a másodikra Rákóczi már nem szívesen emlékszik. 

Ábel Anitának sok párja volt idén, mindegyik mást hozott ki belőle

Egy szónak is száz a vége, Ábel Anitából különböző érzéseket hoznak és hoztak ki egykori partnerei, de ő sem maradt közömbös műsorvezetőtársainak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top