Sztárok

Zámbó Jimmy 7 gyereket nevelt sajátjaként

Zámbó Jimmynek nagy családja volt. De első és második feleségének korábbi házasságából született gyerekeit is sajátjaiként szerette, róluk azonban kevesebbet hallani.

A 16 éve elhunyt Zámbó Jimmy három fiú, Krisztián, Szebasztián és Adrián vér szerinti apja volt, de első felesége, Vera két gyermekét, Mónikát és Tamást is sajátjaként szerette és nevelte, és hasonlóan tett Edit asszony első házasságából született gyermekeivel, Zsolttal és Anitával is. Sajnos utóbbiakhoz kapcsolódik Jimmy életének egyik legnagyobb tragédiája is: Edit lánya, Anita ugyanis tragikusan fiatalon, 15 évesen hunyt el. A Még nem veszíthetek című dal a lány emlékére íródott.

“A gyermekeim nem is ismerték az apjukat, Jimmy viszont sajátjaként szerette, nevelte őket. Pedig alig múlt tizennyolc, amikor velem kezdett. Leköltözött hozzánk, itt, a helyi presszóban kezdett el zongorázni, majd egy bagi csárdában is, ezt követően költöztünk Pestre, ahol pincérként is dolgozott, majd a Tavasz Bárban és a Pallasz Hotel bárjában muzsikált. Ott fedezték fel” – emlékezett a volt felesége. Szerelmükből született meg Krisztián, Mónika és Tamás testvére. Talán a hirtelen jött sikernek is köszönhető, hogy Jimmy életében új szerelem érkezett, de természetesen ezután sem felejtette el a gyermekeit. “Sőt, Szebasztián is sokszor volt lent nálunk, neki is vannak emlékei innen. Adriánnak már nem” – mondta Veronika a Borsnak.

Krisztián, Szebasztián és Adrián idén Zámbó Jimmy hajdani lakhelyén Galgahévizen emlékeznek apjukra, ahol először ült zongora mögé a helyi presszóban.

Zámbó Jimmy 7 gyereket nevelt sajátjaként

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top