Sztárok

Szülés után visszatér a képernyőre Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és párja már arról is döntöttek, hogy mi lesz a születendő gyermek neve. Budapesten keresnek lakást.

2016-ot elég jó évnek könyvelheti el Szabó ZsófiKis Grófóval történt összeveszését leszámítva csupa kellemes dolog történt vele, például egy pazar lagzi során hozzáment Kis Zsolthoz. Mivel Szabó férjét a meló Nyíregyházához, őt pedig Budapesthez köti, ingáznak a két város között. A páros most lakást keres Budapesten, hogy a fővárosban is legyen állandó lakhelyük, és ha úgy alakul, akkor legyen hova költözni egyszer születő gyermekükkel, akinek összevont vezetékneve lesz. Zsófi erről a következőképpen nyilatkozott a Story magazinnak: “Mivel férj és feleség vagyunk, tervezgetjük a jövőnket. Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyermekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. Büszkék vagyunk az apukáinkra, azt szeretnénk, hogy a gyerekünk viselje a nevüket.”

A Playback Párbaj műsorvezetője hozzátette, hogy a Kis és a Szabó is átlagos név, így férjével majd különleges keresztnevet választanak a gyereknek. Elmondta, hogy sokat töpreng, mi lesz vele szülés után. “Úgy vettem észre, hogy azok a tévések, akik gyereket vállalnak, kétszer annyi energiával térnek vissza a képernyőre. Én is ilyen anyuka szeretnék lenni!”

További részletek Szabó Zsófi és Kis Zsolt kapcsolatáról az e heti Story magazinban. 

Szülés után visszatér a képernyőre Szabó Zsófi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top