Sztárok

Vajon kitől kapott milliós szerelmes ékszert Sarka Kata?

Egy luxuscég kifejezetten a szerelmeseknek gyárt drága karperecet. Ilyet visel a csuklóján Sarka Kata, méghozzá augusztus óta. Vajon kitől kapta?

Megy az egymásra mutogatás Sarka Kata és Hajdú Péter között, például arról, hogy kinek van máris új párja. A Bors most kiszúrt egy érdekes dolgot, egy karperecet Sarka Kata csuklóján, amit a képek tanúbizonysága szerint augusztustól hord, tehát nem sokkal az utántól, hogy elköltözött a férjétől.

A világhírű Cartier luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét 1969-ben ál­modta meg a tervezője, Aldo Cipullo. Az ékszer két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval és csavarokkal lehet a csuklón rögzíteni. Amikor piacra dobták, az volt a szabály, hogy magának senki nem veheti meg, általában a férfiak lepték meg vele igaz szerelmüket – írja a lap, de arra is felhívja a figyelmet, hogy a szabályt azóta eltörölték, és most már bárki megveheti akár magának is.

Természetesen megkérdezték az érintettet is. “Valóban hordom, ez tényleg szép ékszer, nagyon szeretem” – mondta Sarka Kata, de arra nem akart reagálni,  hogy vette vagy kapta az ékszert, ami nagyjából hárommillió forintot érhet.

A karperec például ezen a képen is látszik:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top