Sztárok

Lagzi Lajcsi végrendeletet írt

Bár Lagzi Lajcsi nem fél a haláltól, az utóbbi hónapok alaposan megviselték, túl sok stressz érte. Ezért úgy döntött, hogy nem árt, ha van egy papír a végakaratáról.

 A végrendelet ötletét Lagzi Lajcsi ügyvédje, Berényi András vetette fel, aki arra hivatkozott, hogy bárkivel  bármikor történhet baleset, vagy lebetegedhet, emiatt jobb lenne, ha lenne egy biztos papír letétben. A dolog elsőre magát a mulatószenészt is meglepte, de végül úgy döntött, hogy fontos, mi lesz a hagyatékával. “Jó erőben, jó testben, jó lélekben érzem magam. Fiatal vagyok, tele vagyok tervekkel. Még akár újabb gyerekben is gondolkodhatok” – hencegett Lagzi Lajcsi az Édes Élet című műsorban, végül azonban mégis papírra vetette a végakaratát. De nem az ingatlanairól és a vagyonáról, hanem az ingóságairól döntött. “Érdekel, mi lesz az aranylemezeimmel, a fotóimmal, a képekkel. Nem akarom, hogy ezek a halálom után a piacon kössenek ki” – idézi a Blikk a zenészt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top