Sztárok

Vadító képek: ő a Miss Universe győztese, Iris Mittenaere

Ma hajnalban került a korona Iris Mittenaere fejére, és a Miss Universe 2017 győzteséről máris elárasztották a közösségi oldalakat a jobbnál jobb fotók. A hozzászólók odáig vannak érte, hogy milyen szexis nő.

Pirosban vonult a francia versenyző a Miss Universe nemzeti körében, amivel a Fülöp-szigeteken nagy sikert aratott.  Moulin Rouge ihlette előadás sok hozzáértő szerint nagyban hozzájárult a győzelméhez, mivel Ázsia legtöbb országában a piros a szerencse színe. Iris Mittenaere 60 év után az első francia Miss Universe.

Irtó szexi a Miss Universe győztes, Iris Mittenaere
Irtó szexi a Miss Universe győztes, Iris Mittenaere

Aki ismeri, azt mondta róla: mindegy, mit visel, belőle árad a nőiesség és egy meghatározhatatlan vonzerő. 

hjtz
Pia Wurtzbach átadta a koronáját

Azért ez a ruha is nagyban hozzájárult a sikerhez, de a 24 éves modell képeit elnézve lényegében tényleg mindegy, mit visel. Lentebb kis összeállításunkban meg is nézheted a Miss Universe 2017 győztesét munka közben.

Irtó szexi a Miss Universe győztes, Iris Mittenaere

Amikor estélyiben van, ugyanolyan szexi, mint fürdőruhában. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy fürdőruhás képből jóval többet találtunk Iris Mittenaere portfóliójában 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top