Sztárok

Elhunyt a Maffiózók szereplője, Frank Pellegrino

Évek óta küzdött a tüdőrákkal a színész-étteremtulajdonos. Frank Pellegrino New York egyik kulcsfigurája volt, éttermébe a legnagyobb sztárok jártak.

Frank Pellegrino számos filmben játszott az utóbbi 30 évben, többek közt a Michael Scorsese rendezte Nagymenőkben is. A New York-i származású férfi leghíresebb szerepe a Maffiózók című sorozat FBI-ügynöke, Frank Cubitoso volt, a 2013-ban elhunyt James Gandolfini azt mondta, imádott vele játszani. 

A színészkedés mellett Pellegrino ismert alakja volt a New York-i vendéglátásnak, az 1896-ban alapított kelet-harlemi Rao’s étterem társtulajdonosa volt, ami többek közt Jay-Z, Woody Allen és Jimmy Fallon kedvenc helye. Pellegrino az étteremnek megcsinálta a Las Vegas-i és a Los Angeles-i másolatát, de a New York-i volt a lényeg. Egy ismerőse azt nyilatkozta a Page Sixnek, hogy a színésszel New York egy része is eltávozott. “Különleges ember volt, egy igazi ikon.”

(via Hollywood Reporter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top