Sztárok

Pedofil zaklatta Rába Tímea lányát

Rába Tímea tinédzserkorú lánya internetes zaklatás áldozata lett. Ijesztő és beteges üzeneteket kapott. Nina azóta is kerüli a közösségi oldalakat.

A mai tinikkel ellentétben Rába Tímea lánya, Nina nem rajong a közösségi oldalakért, és erre komoly oka van, hiszen meglehetősen rosszak a tapasztalatai. “Volt egy-két férfi, aki az én oldalamon keresztül rászállt a lányomra. El­kezdtek írogatni nekem Ninával kapcsolatban, majd megtalálták őt is, és neki is írogattak elmebeteg módon. Félelmetes volt. Léptünk, és többek között ennek is köszönhető, hogy a lányom nincs fent a Facebookon. Elvették a kedvét. Csak egy másik oldalon található meg, ahova ugyan tölt fel képeket, de ő dönti el, ki láthatja a fotóit” – mondta el az egykori szépségkirálynő a Borsnak, aki maga is nagyon odafigyel, hogy mit rak föl a netre, mert a veszélyek és egyéb okok miatt sem szeretné ott élni az életét. “Ha folyamatosan posztolnám, hogy merre járunk, mit ettünk, és mit viselek, az sokak számára taszító lenne, mert kizárólag a külsőségekről szólna. Nekünk nem ez számít”  mondta el Rába Tímea.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top