Sztárok

Sváby András szakított a feleségével

Közel 30 év együttélés után megromlott Sváby András és Enikő kapcsolata. Elváltak útjaik, de továbbra is napi kapcsolatban vannak, és óriási a bizalmuk egymás iránt.

 A tíz év után visszatérő Sváby András Hajdú Péternek bevallotta, hogy nincsenek már együtt a feleségével. “Nem élek együtt a feleségemmel egy ideje. A helyzetet a hozzám közel álló emberek, a bará­taink, a mi családunk tudja, és már elfogadta. A jó viszony és a napi beszélgetések megmaradtak, nagyon jó barátok is vagyunk. Vannak az életünknek olyan területei, például a közös vállalkozásunk, ami miatt napi szinten kommunikálunk. Természetesen vannak ennél fontosabb dolgaink is az életben, a gyerekeink, úgyhogy rendkívül közeli kapcsolatban maradtunk, és nagyon erős a bizalmunk” – mondta el a tévés az Esti Frizbi Hajdú Péterrel kamerái előtt.

Ezt követően a Blikknek is nyilatkozott az elválásról. “Az elmúlt tíz évben nem­csak én változtam, hanem sok minden a környezetemben is. Egy nagyon korrekt szétválási folyamat, szakítási stádium végén vagyunk, ami után is rendkívül szoros maradt a kapcsolatunk. A gyerekek már nagyok, az ő részükről is rendben mentek le a dolgok” – mondta el Sváby András

Sváby András szakított a feleségével

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top